::wHaT GoeS AroUnD,ComeS aRouNd::

By: yani cd

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Sunday, 3-Aug-2008 04:06 Email | Share | | Bookmark
::KaraOkE @ BuloH InN::

 
 
 
View all 69 photos...


Sunday, 3-Aug-2008 03:37 Email | Share | | Bookmark
:AiJ TrAininG @ TPM:

 
 
 
View all 54 photos...


Wednesday, 23-Jan-2008 12:03 Email | Share | | Bookmark
::JaRinG AnnUaL DinNer 2007::

 
 
 
View all 81 photos...
Date:30 Nov 2007
Venue:Legend Hotel KL



Wednesday, 18-Apr-2007 08:55 Email | Share | | Bookmark
::Class preparation::Kelas Tiru Je La Macam Davehill

maya
trip to lankawi
model
View all 5 photos...
This class will be held on 22/4/2007..can wait to attend...chaiyokkkkkkkk..but before that need to do some excercise on this thing...so nnt..takdelah zero!!!!!!!!!!!!

bbbbbbb

oppss ..sowi ..lupe nak mention.....the class is organized by FMDC and will be held at Synthesize Studio, Ukay Perdana, Ulu Kelang...aaaaaaaaaa..kat ner ek ....


Friday, 16-Mar-2007 02:29 Email | Share | | Bookmark
::Watchaaaaaaaaaaaa!!!!I'm back!!!!!!!!!!

 
 
 
View all 10 photos...
heeeeeeeeee...pix taken during thaipusm last month...shot wif rozek and shai..thanx guys...wat a great experience..more pix to come...promiseeeeeeeeee...takmo rehat panjang2 lagi dah ....chaiyok yanicd!!!!!!!!!!!!

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayokkkk I've been tagged by Kak Hasnahhttp://hbo1811.blogspot.com/
hmmm six wierd things about me....here there are:

1)Bile mkn nasik,lauk kene lebih dari satu~~~erk pelik ker nih ..ntah lah ..kengkawan aku ckp ni mengada2 nyer perangai...sejak bile start ..me tatau...tp best ker mkn nasik lauk satu jenis jer..isk tak kick langsung...
2)have to hug something bile tidoq~~~~ni kalu tak peluk pepe ni ..kompem tido tak lena...sbb tu katil penuh ngan bantal peluk ..ahkasssssssss
3)bile nak tido musti kaki ni kene gesek2~~~~ni perangai ni mmg takleh kikis dr kecik ni ...tak tau ngaper..kalu tak gesek2 kaki ni ..kompem aku takleh tido..
4)aku tkt kat bos aku ~~~~sepanjang aku keje seme bos aku spoting giler..tp kan satu jer ..bile diorang ade kat sebelah aku ms aku tgh wat keje..seriously...tetibe jdk cam gabra...padahal derang tak wat aper2 pong...contoh bile akunak taip surat..tetibe jari jemari ku keras cam kayu.....haiyaaaaaaa.....
5)suke beli barang..tp tak pakai/gune sekejap jer~~~ni takdelah pelik ..buruk adelah kot...bile aku suke barang tu ..aku beli lah..walaupong kat umah ade lagi ..then bile aku taksuke gune aku biarjelah ..smpi la ade org tanyer..aku rase kamera aku ni pong dah jdk mangse perangai buruk aku nih ..isk isk ...
6)kalu aku tgh concentrate keje..aku takleh layan org lain tgh bercakap~~~~aku tak tau ngaper...yg sll jdk mangsa aku taklain tak bukan opismate aku ni ..k.fz...kengkadang aku pong tak pasan die ckp ngan aku ...huhuh sowi!!!!

okes..abih dah tugas aku ..hmm nak tag sape plak ni ek ...so sesape hak aku tag tu jgn mare ek ...dah rules nyer camtuh ...kn la aku ikut...ehehhesssssss......chaiyok!!!!!!!!!!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net